Новорічне свято у Києві вдасться на славу разом із Nemiroff Новини компаній

Столиця зустрічатиме 2019 рік одразу на двох головних історичних площах столиці: Софійській і Контрактовій.

До Нового року залишилися лічені дні, а тому наставчас остаточно визначитися з місцем святкування. Традиційно тисячі людей зберуться у новорічну ніч під головною ялинкою країни. І до них варто приєднатися, адже гостей свята чекатиме неймовірна атмосера, святковий концерт, а ще й Nemiroff щиро постарався і додав медової перчинки цьогорічним святковим заходам у Києві!

І Софіївська площа, і улиця Петра Сагайдачного вже зараз заворожують  новорічно-святковою атмосферою. Подол вражає святкувальників  дивовижними звірами, створеними за мотивами художниці Марії Приймаченко, а прикрасою Софіївської площі, безумовно, є головна ялинка України.

Ялинку-красуню прикрашають тисячі іграшок, а також яскраве й прекрасне північне сяйво з "колайдера". Атмосферу свята доповнюють запальна розважальна програма за участі вітчизняних зірок і молодих виконавців.

Відео святкового концерту:

За будь-якої погоди гості в теплих фуд-кортах зможуть зігрітися та почастувати улюбленими стравами української кухні, зігріваючими напоями та ласощами для дітей. Залишити собі гарне нагадування про свято допоможуть десятки стильних фотозон, а прибуття святого Миколая Дніпром на човні змусить повірити в казку навіть дорослих. 

Оскільки на Подолі дійство розпочнеться раніше, ніж на Софіївській площі, бажаючі можуть за один вечір відвідати обидва новорічних містечка. А щоб не послизнутись, піднімаючись Андріївським узвозом, краще буде піднятися до Михайлівської площі за допомогою прикрашеного бантом фунікулера, насолоджуючись захоплюючим краєвидом вечірнього Києва.

Відтак, усім бажаючим знайдеться місце до душі, щоб разом із киянами і гостями столиці під удари дзвонів, дитячі вистави та святкові виступи артистів, запашні традиційні смаколики проводити рік минулий, а також у незабутній атмосфері у теплій компанії найрідніших людей! зустріти Новий 2019 рік.

Інформаційна довідка: 

Компанія Nemiroff була заснована в 1872 році. Сьогодні це провідний світовий виробник алкоголю в Україні і один з лідерів глобального ринку, відомий у 80-ти країнах. Близько 40% всієї експортованої з України горілки — виробництва Nemiroff.

Наступна публікація