Невідомий у Києві побив заступника Кличка, він у реанімації

Невідомий у Києві побив заступника Кличка, він у реанімації

Фото: УНІАН

На нього напали пізно ввечері.

Пізно ввечері 17 вересня невідомий побив заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака, після чого він опинився в реанімації.

Цю інформацію він підтвердив у коментарі "Українській правді".

"Я в реанімації, вибачте, важко говорити", - зазначив Слончак.

Згодом про факт події і розповіли і в пресслужбі поліції Києва.

"До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Митрополита Липківського невідомий побив заступника голови Київської міської державної адміністрації. На місце виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції для встановлення обставин події", - йдеться у повідомленні.

Слончак був призначений заступником голови КМДА у грудні 2018 року. До того він був начальником управління правового забезпечення діяльності Київської міської ради секретаріату Київської міської ради. Загалом же у Київраді Слончак працює від 2005 року. Також він був головою Наглядової ради "Київміськбуду".

Нагадаємо, у квітні 2017 року було здійснено замах на життя Слончака. Автомобіль марки "Мерседес" спочатку переслідував, а потім почав блокувати рух його машини. Під час руху невідомі відкрили вогонь по автомобілю Слончака, а після зупинки вдарили його ножем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація