Не сподобалось обслуговування: у Києві чоловік підпалив кав'ярню на Лісовому масиві (фото)

За скоєне фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі.

У Києві відвідувачу не сподобалось обслуговування у кав'ярні, тож він вирішив влаштувати там пожежу. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. За скоєне фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про пожежу в кав'ярні на вулиці Шолом Алейхема. За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та лікарі.

Як розповів слідчий Деснянського управління поліції Олександр Кокідько, рятувальники ліквідували пожежу, а поліцейські неподалік від місця події виявили особу, яка скоїла правопорушення.

"Нам зловмисник пояснив, що йому не сподобалось обслуговування у кав'ярні, тож він вирішив помститися: розбив вікно, вилив всередину запальну суміш та запалив її. Внаслідок пожежі пошкоджений інтер’єр залу. З місця події ми вилучили пластикову пляшку, яку направили на проведення експертизи", - каже Кокідько.

Підпалювачем виявився раніше не судимий 35-річний киянин, якого затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На момент скоєння правопорушення чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер показав 1,6 проміле.

"Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Киянину загрожує до десяти років ув'язнення", - додав Олександр Кокідько.

Нагадаємо, у Вінниці чоловік, щоб насолити дружині, підпалив квартиру і сам причаївся на балконі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація