Не розминулися: у метро Києва двоє чоловіків влаштували криваву бійку

Не розминулися: у метро Києва двоє чоловіків влаштували криваву бійку

У метро Києва двоє чоловіків влаштували криваву бійку / Фото: КМДА

Конфлікт стався на станції "Звіринецька", де по звірячому побилися пасажири.

У Києві на станції метро "Звіринецька" (колишня назва - "Дружби народів" - ред.) сталася кривава бійка між чоловіками. Один з них лежить у крові на підлозі станції метро. Йому надають допомогу поліцейські. Ще один чоловік стоїть поруч з закривавленим обличчям. 

У поліції Києва ТСН.ua розповіли, що учасники бійки затримані.

"На станції метро "Звіринецька" двоє чоловіків влаштували бійку. Учасники доставлені у відділок поліції. Надано допомогу потерпілому. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Відомо, що чоловіки 1968 та 1974 років народження - між ними стався раптовий конфлікт", - повідомили в поліції Києва.

У метро Києва двоє чоловіків влаштували криваву бійку. Фото: скрін Київ Інфо

"Поєдинок" чоловіки влаштували прямо на платформі станції метро. Тілесні ушкодження отримали обоє. Той, що лежав на підлозі постраждав більше.

У метро Києва двоє чоловіків влаштували криваву бійку. Фото: скрін Київ Інфо

Причина бійки виявилася простою – чоловіки не змогли розминутися у величезному холі станції. Пасажири спочатку зіштовхнулися між собою, розпочали сварку, а потім пустили у хід кулаки.

Тим часом на Одещині риболовля закінчилася трагедією. Двоє чоловіків, які нібито приїхали порибалити, та охоронці водойми спочатку сварилися, а потім влаштували бійку.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація