Не може рухатися: постраждалій у ДТП на зупинці у Києві зробили другу операцію

Не може рухатися: постраждалій у ДТП на зупинці у Києві зробили другу операцію

Фото: із соцмереж

За словами подруги, допомагати постраждалій у ДТП Юлії особливо нема кому, оскільки вона сама виховує двох дітей.

Жінка, яка постраждала в аврії на зупинці  на Окружній у Києві, нині зовсім на може рухатись. Її зробили другу операцію на правій руці. Перша операція була на тазі.

Про це в ексклюзивному коментарі ТСН.ua розказала подруга постраждалої Анастасія С., яка ледь не щодня відвідує Юлію Павленко (Глущенко) у лікарні.

"Зараз Юлю перевозять з обласної лікарні у київську лікарню №7 на Верховинній. Оскільки травматологію в обласній лікарній звільняють для інфікованих коронавірусом. Юля зовсім не може рухатися – таз після операції зафіксований спецапаратом, права рука прооперована і у гіпсі, друга – у бандажі – там перелом лівого плеча. Ще потрібне дообстеження, аби з'ясувати, чи не постраждали внутрішні органи", - розповіла нам Анастасія.

Подруга додала, що допомагати Юлії особливо нема кому, оскільки вона сама виховує двох дітей – хлопців 17 та восьми років, чоловік давно їх залишив самих.

"Юля живе з матір'ю, якій за 60 років, у матері цукровий діабет та ряд супутніх захворювань", - каже Анастасія.

 

Шановні друзі❗️❗️❗️ Просимо про допомогу та максимальне розповсюдження інформації❗️❗️❗️ Наша колега, близька подруга та...

Опубліковано Олею Копыл Субота, 14 листопада 2020 р.

 

Подруга пригадала, що у той страшний день, у п'ятницю, 13 листопада, Юлія, яка працює у Святошинському лісгоспі, запізнювалась на роботу і викликала таксі до підземного переходу.

"Таксист зупинився не біля переходу, а на зупинці громадського транспорту, і коли Юля бігла до машини, саме у той момент її і збило інше таксі", - розповіла нам Анастасія.

Зазначимо, що Юлія Павленко (Глущенко)  - це та сама жінка, яка на відео моменту аварії була у червоному пальті. 

Другий чоловік, який постраждав у тій аварії, пережив інсульт і пересувався на інвалідному візку. Нині він у лікарні при тямі, але із серйозним пошкодженнями ніг. 

Двоє жінок загинули. Одна - у кареті швидкої допомоги, інша - одразу після удару. 

Нагадаємо:

ТСН дізналася подробиці аварії на автобусній зупинці в Києві

ТСН дізналася подробиці аварії на автобусній зупинці в Києві

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація