Наскільки завантажені коронавірусні лікарні Києва: у КМДА дали відповідь

Наскільки завантажені коронавірусні лікарні  Києва: у КМДА дали відповідь

скріншот з відео / "Перший Кабельний"

Нині пацієнти з COVID-19 перебувають у 21 столичному лікарняно-профілактичному закладі.

Завантаженість коронавірусних лікарень у Києві коливається від 50% до 70%. Зокрема, станом на 23 листопада завантаженість лікарень для хворих на COVID-19 сягала 55%.

Про це розповіла директорка Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації Валентина Гінзбург в інтерв'ю "Главкому".

"Сьогодні на ранок – 55%. Пацієнти з COVID-19 перебувають у 21 нашому лікарняно-профілактичному закладі. Нині ми готуємо ще п'ять закладів. Але, знову ж таки: потрібно не акцентувати увагу на ліжках! Потрібно акцентувати на тому, що зробити, аби на те ліжко не потрапити! Саме тому треба дотримуватися заходів безпеки", – наголосила вона.

Гінзбург зауважила, що станом на середину вересня у столиці були в наявності 2 тисячі ліжок для хворих із коронавірусом. Станом на сьогодні – 4589 ліжок.

Нагадаємо, станом на ранок 24 листопада у Києві зафіксовано 1 422 нових випадки коронавірусу за добу. Це новий коронавірусний рекорд, такої цифри з початку пандемії ще не було. Загалом у Києві підтверджено 61 640 випадків COVID-19. 

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація