Насильство над 11-річною дівчинкою: у Києві чоловіка засуджено до 15 років тюрми

Насильство над 11-річною дівчинкою: у Києві чоловіка засуджено до 15 років тюрми

Фото: Прокуратура міста Києва

Зловмисник схопив дитину та задовольнив статеву пристрасть неприродним способом.

У Києві чоловіка засуджено до 15 років тюрми за насильство над 11-річною дівчинкою.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

"За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Деснянської окружної прокуратури Києва судом оголошено обвинувальний вирок мешканцю Київської області, який вчинив сексуальне насильство стосовно малолітньої дитини", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, у березні 2018 року чоловік підстеріг 11-річну дівчинку поруч із ліфтом у під’їзді багатоповерхівки. Скориставшись відсутністю сторонніх осіб, зловмисник схопив дівчинку та вчинив стосовно неї дії сексуального характеру, задовольнивши свою статеву пристрасть неприродним способом.

"Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 153 КК України, тобто насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи", - йдеться у повідомленні прокуратури.

У ході судового розгляду прокурор повністю довів вину обвинуваченого у вчиненні вказаного злочину та наполіг на максимальному покаранні, передбаченому санкцією статті.

Погоджуючись із доводами прокурора, Деснянський районний суд Києва визнав чоловіка винним у інкримінованому злочині та призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Інформація щодо засудженого буде внесена до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Зловмисник перебуває під вартою.

Нагадаємо, у березні у Києві 31-річний чоловік прослідкував за неповнолітньою дівчиною, зайшов за нею у під'їзд будинку і там вчинив стосовно дитини розпусні дії. Поліцейські затримали педофіла. Правопорушником виявився працівник одного з навчальних закладів столиці. Йому загрожує до восьми років тюрми.

Що мають знати батьки, щоб захистити дитину від сексуальних домагань

Що мають знати батьки, щоб захистити дитину від сексуальних домагань

Повʼязані теми:

Наступна публікація