Народжувала на очах у перехожих: з'явилося відео екстремальних пологів у метро в Києві

Народжувала на очах у перехожих: з'явилося відео екстремальних пологів у метро в Києві

23-річна киянка народила сина посеред переходу, де у той час було чимало перехожих.

У Києві на допомогу жінці, у якої пологи почалися прямо на станції метро "Лісова", одразу прийшли патрульні та небайдужі громадяни. 23-річна киянка народила сина посеред переходу, де у той час було чимало перехожих.

Як повідомляє 13 травня пресслужба ГУ НП у Київській області, на крики породіллі одразу відреагували поліцейські, які несли службу неподалік, працівниця метрополітену та перехожі.

"Вчора ввечері (12 травня, - ред.), близько 20:00 поліцейські, які несли службу на станції метро "Лісова", почули крики про допомогу. Правоохоронці миттєво зреагували та виявили на підлозі у підземному переході жінку з немовлям. Працівники поліції принесли жінці ковдру, воду, необхідні речі гігієни та викликали лікарів", - розповіли у поліції.

У Києві на станції метро "Лісова" народився хлопчик

У Києві на станції метро "Лісова" народився хлопчик

За словами поліцейського взводу № 2 управління поліції в метрополітені Миколи Шлапака, до приїзду лікарів поліцейські та небайдужа громадянка постійно перебували біля молодої мами та стежили за її станом та новонародженим.

Читайте також: у Харківській області жінка народила дорогою до лікарні

"Такі надзвичайні ситуації трапляються досить рідко, але ми - поліцейські, а тому готові допомогти у будь-якій ситуації", - розповів правоохоронець.

Фото: ГУ НП в Київській області

Наразі молода мама та дитина перебувають вони у лікарні, вони почуваються добре.

Водночас правоохоронці опублікували відео з місця подій. На кадрах видно, що народжувала дівчина просто посеред переходу. Біля неї зібралося чимало людей, а через деякий час пролунав крик дитини. 

Нагадаємо, у Великій Британії жінка народила за рекордні 27 секунд у вбиральні здорове немовля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація