Напад на журналіста біля Кабміну: патрульні почали внутрішнє розслідування

Напад на журналіста біля Кабміну: патрульні почали внутрішнє розслідування

Фото: УНІАН

У патрульній поліції прокоментували ситуацію.

Патрульна поліція у Києві розпочала службове розслідування через інцидент з нападом на журналіста поблизу Кабінету міністрів.

Про це повідомляє пресслужба патрульних 29 квітня.

Там зазначили, що деталі події встановлюються. Відносно дій поліцейського розпочате службове розслідування.

"Патрульні попросили журналістів звільнити пагорб біля місця проведення акції. Один з журналістів відмовився покидати визначену територію, залишився на місці та продовжив проводити прямий ефір. Розпочалась словесна перепалка між інспектором та журналістом, під час якої один з патрульних застосував до представника преси фізичний вплив — взяв його за руку та відвів з місця",- пишуть в пресслужбі.

Через конфлікт між поліцейськими та журналістом відносно патрульного розпочато службове розслідування Сьогодні, під...

Опубліковано Патрульна поліція Києва Середа, 29 квітня 2020 р.

Нагадаємо, під час акції протесту підприємців проти карантинних заходів під будівлею уряду сталися сутички із правоохоронцями.

Також під час акції правоохоронці напали на журналіста hromadske Богдана Кутєпова під час того, як він знімав мітинг. Поліцейські попросили його "зійти із зеленої зони", оскільки він стояв на траві. Після цього вони почали погрожувати словами "або забираєш (камеру – ред.), або я зламаю", а через деякий час напали на журналіста і зламали обладнання. Сам Кутєпов викликав поліцію і написав заяву про вчинення злочину. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація