"Нагодуйте цим осіб, які сидять у Раді": у Мережі показали "убогі" сніданки київських школярів

Деякі батьки, навпаки, хвалять сніданки у школі.

В школах у Києві дітям на сніданок нібито дають ланч-бокси з досить малим різноманіттям продуктів. А ті, що є, не надто корисні для дитячого організму.

Про інцидент повідомила користувачка Facebook у Мережі.

Жінка на підтвердження своїх слів оприлюднила світлини, з яких видно, що у сніданок з ланч-боксу входять два шматочки сиру, маленька булочка, одне яблуко та одна слива, шматочок несвіжого банана і пакетик соку.

"Такий от шкільний ланч-бокс, сніданок... це просто лютий треш. Нагодуйте цим 450 осіб, які сидять у ВР! Нехай їдять це на сніданок, обід і вечерю", — емоційно прокоментувала допис киянка.

Водночас у коментарях до її публікації батьки розділилися на дві когорти. Одні здививані таким сніданком, бо стверджують, що в їхніх школах гідне харчування. Інші також нарікають на подібні неякісні сніданки у школах. 

"За розповідями дочки, вчора був такий сендвіч: булочка, курка, листок салату і помідор. Булочка не така, як на фото. Картопля запечена шматочками. Слива і чай. Сьогодні були млинці без нічого і йогурт", — зазначила у коментарях одна із мам.

Крім того, авторка публікації уточнила, що ці сніданки пропонують нібито одразу у кількох київських школах. В деяких, з її слів, за аналогічну суму дають "непогані бургери з м'ясом, помідором і салатом".

Зазначимо, що на період карантину харчування у шкільних їдальнях заборонено. 

Нагадаємо:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація