Заманив до покинутої будівлі і зґвалтував: киянина підозрюють у розбещенні 10-річної дівчинки

Жертву він знайшов через соціальні мережі.

У Києві 41-річного чоловіка підозрюють в розбещенні та зґвалтуванні малолітньої дівчинки. Зловмисника вдалося встановити та затримати.

Про це повідомили у пресслужбі столичної прокуратури.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік познайомився зі свою жертвою через соцмережі. Спершу він надсилав їй повідомлення із сексуальним підтекстом та світлини порнографічного характеру. Згодом зловмисник призначив особисту зустріч з дівчинкою. Він відвів школярку в закинуту недобудовану будівлю, де всупереч її волі здійснив дії сексуального характеру.

Чоловіка вже затримали й повідомили про підозру за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) та ч. 4 ст. 153 (вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років) КК України.

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді двохмісячного ув'язнення. Встановлюється причетність підозрюваного до вчинення інших злочинних дій.

41-РІЧНИЙ КИЯНИН ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У ВЧИНЕННІ СЕКСУАЛЬНОГО НАСИЛЬСТВА НАД 10-РІЧНОЮ ШКОЛЯРКОЮ Київською місцевою...

Опубликовано Прокуратура міста Києва Среда, 27 ноября 2019 г.

Нагадаємо, раніше у Харкові 29-річний чоловік зґвалтував 14-річну дівчину та її бабусю і вбив двох домашніх котів. Зокрема, вітчим дитини систематично розбещував її - говорив на сексуальні теми і, погрожуючи пістолетом, змушував сексуально задовольняти його. Зловмисник також напав на матір, зґвалтувавши і її.

Повʼязані теми:

Наступна публікація