"Нацкорпус" оприлюднив відео нічної вибухової атаки на їхній офіс

"Нацкорпус" оприлюднив відео нічної вибухової атаки на їхній офіс

"Нацкорпус" оприлюднив відео нічної вибухової атаки на їхній офіс

Фото: Національний корпус

Інцидент стався вночі.

Партія "Національний корпус" оприлюднила відео, на якому видно нападника, який кидає вибуховий пристій під офіс політсили.

Про це повідомляє "Нацкорпус" у Facebook.

"Сьогодні вночі невідомі кинули вибуховий пристрій у двір центрального офісу "Національного корпусу". Вибух стався близько 3 годин ночі. Нагадаємо, що тиждень тому, до цього ж офісу було підкладено вибухівку, яку вдалось знешкодити", - повідомили у партії.

На думку "Нацкорпусу", таким чином "проросійські сили продовжують мститися за акції партії, які були проведені 9 травня".

"Тоді наші активісти перешкодили лідерам сепаратистських партій, які ведуть свою діяльність в Україні, взяти участь у проросійських шабашах імені "перемоги" у центрі столиці. Та враховуючи аж зовсім не короткий список успішно проведених "Національним корпусом" акцій в останній час, ми не виключаємо причетність до злочину і інших винуватців", - кажуть у партії.

У політсилі вважають, що спроби залякати їх – лише "підтвердження того, що їхні дії заважають існуванню тут русского міра".

Нагадаємо, сьогодні поліція повідомила про те, що близько четвертої години ранку поблизу багатоповерхівки на вулиці Зої Гайдай пролунав вибух. Про сам вибух поліція жодних повідомлень від місцевих мешканців чи очевидців події не отримала, проте правоохоронцям повідомили про те, що поблизу багатоповерхівки пошкоджений металевий паркан та обгоріла стіна на першому поверсі будинку.

На місці події правоохоронці виявили сліди вибуху невідомого предмета. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація