Нацгвардію перевдягли в нову форму перед Євробаченням

Кольором одностроїв обрано синій.

Задіяні для охорони громадського порядку під час проведення в Києві конкурсу "Євробачення-2017" бійці Національної гвардії отримали нову уніформу. Вона нагадує дизайном поліцейські однострої та має темно-синій колір.

Як повідомляє прес-служба НГУ, на сторожі спокою столиці в дні пісенного свята стоятимуть близько 300 військовослужбовців 25-ої окремої бригади охорони громадського порядку. Ця частина дислокується в Києві. "Ця форма була розроблена спеціально для частин Нацгвардії з охорони громадського порядку і дипломатичних представництв", - наголосив заступник командира бригади підполковник Василь Вакулюк.

Форму нацгвардійці отримали в середу, 3 травня. Бійці лишилися задоволені обновкою. "Мені подобається ця форма, вона зручна, комфортна й сучасна, в ній легше буде нести службу", – поділився враженнями солдат Олександр Притан. У Нацгвардії наголошують, що в більшості країн Європи правоохоронці носять форму темно-синього або чорного кольорів. Загальновизнано, що за таким кольором одягу можна ідентифікувати представників правоохоронних органів на вулицях міст.

Підполковник Нацгвардії за гроші відряджав підлеглих охороняти приватні склади

Підполковник Нацгвардії за гроші відряджав підлеглих охороняти приватні склади

Повʼязані теми:

Наступна публікація