НАБУ здійснило обшук у Шевченківському райсуді Києва

НАБУ здійснило обшук у Шевченківському райсуді Києва

Фото: УНІАН

Слідчих цікавив кабінет одного з суддів.

Детективи Національного антикорупційного бюро України провели обшук  в особистому кабінеті судді Шевченківського районного суду міста Києва. Цю інформацію підтверджують як в офіційній заяві суду, так і в антикорупційному органі.

Слідчі виконували ухвалу Солом’янського суду столиці, видану в межах розслідування справи щодо декларування недостовірної інформації. Детективам було надано дозвіл вилучити в разі знайдення певні предмети, але в суді наголошують, що працівники НАБУ забрали з кабінету судді те, що не було зазначене в дозвільному документі.

Оселю заступниці голови Державної міграційної служби Діни Пімахової обшукало НАБУ

Оселю заступниці голови Державної міграційної служби Діни Пімахової обшукало НАБУ

У бюро пояснили, що здійснювали слідчі дії одночасно за адресами проживання та роботи фігуранта кримінального провадження, а вилучали майно судді, котре не відображене в його декларації. "У ході обшуків детективи НАБУ вилучили речі та документи, які мають статус тимчасово вилученого майна, доля яких буде визначатися в порядку, визначеному законодавством", - пояснили в НАБУ.

Ані суд, ані бюро не розголошують прізвища судді, котрий опинився в центрі уваги детективів антикорупційного органу. Однак за даними джерел Української правди, мова йде про суддю Олега Лінника.

Повʼязані теми:

Наступна публікація