На Троєщині обурені кияни заблокували рух міської електрички

На Троєщині обурені кияни заблокували рух міської електрички

Фото: Воскресенка+Радужний

Скасовано 12 ранкових рейсів.

Вранці 12 вересня у столиці на станції "Троєщина-2" кияни заблокували рух міської електрички. Люди протестують через незадовільний стан із перевезенням.

Про це йдеться на сторінці "Київ Оперативний".

Зокрема, сьогодні було скасовано 12 рейсів ранкової міської електрички. У "Київпастранс" кажуть, що незручності пов'язані із технічними причинами. Утім, про які саме причини йдеться, у пресслужбі не уточнили.

Своєю чергою, містяни перекрили колію на станції "Троєщина-2". Кияни незадоволені тим, що електричка курсує не за розкладом, частину її рейсів взагалі скасовано. Крім того, поїзд має недостатню кількість вагонів і несправні двері.

"У людей, які вимушені користуватися міською електричкою, увірвався терпець і поблизу станції "Троєщина-2" вони повністю заблокували її рух. Причини: електричка їздить не за розкладом; замість шести вагонів приїжджає чотири;  частина дверей в електричці не відчиняється; тієї електрички, що приїздить замало для всіх охочих; частину рейсів взагалі скасовано", - йдеться в повідомленні.

На опублікованому відео видно, як на станції між киянами виник конфлікт. Чоловік вимагає від протестувальників звільнити колію, щоб електричка могла доставити його на роботу. Утім, протестувальники не змінили своєї позиції й спробували її пояснити.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

16+, нецензурна лайка. У людей, які вимушені користуватися міською електричкою, увірвався терпець і поблизу станції «Троєщина 2» вони повністю заблокували її рух. Причини: 1. Електричка їздить не за розкладом 2. Замість 6 вагонів приїжджає 4. 3. Частина дверей в електричці не відчиняється. 4. Тієї електрички що приїздить замало для всіх охочих. 5. Частину рейсів взагалі скасовано І т.д. Попереджувальні «дзвоники» були вже давно, але хіба комусь це цікаво? От і догралися. Наприклад, вчора було таа: https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-1407/

Опубликовано Киев Оперативный Среда, 11 сентября 2019 г.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" відновила рух приміських поїздів за напрямком "Маріуполь – Південнодонбаська", які не курсували від 2014 року. На цій ділянці курсуватимуть чотири приміські поїзди.

Повʼязані теми:

Наступна публікація