На трасі Київ-Одеса водій автобуса збив лося

На трасі Київ-Одеса водій автобуса збив лося

Фото: Патрульна поліція Київської області / Facebook

Водій не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на тварину.

У вівторок, 30 червня, ввечері на 38 км автодороги Київ-Одеса водій пасажирського автобуса Neoplan збив лося.

Водій не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на тварину.

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

"46-річний водій стверджує, що, рухаючись в крайній правій смузі, відчув удар в лобове скло з правого боку. Після зупинки він побачив, що збив лося. Тварина від зіткнення загинула на місці події. Автобус отримав механічні пошкодження лобового скла», - розповіли патрульні.

Поліцейські склали схему дорожньо-транспортної пригоди, відібрали пояснення та оформили відповідні матеріали.

 

На трасі М-05 ДТП: водій автобуса збив тварину, яка раптово вибігла на дорогу Вчора ввечері, на 38 км автодороги Київ –...

Опубліковано Патрульна поліція Київської області Вівторок, 30 червня 2020 р.

"Шановні водії! Суворо дотримуйтесь правил дорожнього руху і заходів безпеки під час керування транспортними засобами. У поїздці зважайте на всі фактори, що можуть становити небезпеку для вас та інших учасників дорожнього руху: час доби, освітленість проїзної частини, дорожнє покриття, раптову появу тварин на дорозі, тощо. Обирайте таку швидкість руху, аби мати змогу постійно контролювати транспортний засіб і ситуацію довкола", - закликають правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві п’яна водійка в'їхала на Honda у бетонний паркан. Жінка погодилася пройти огляд на стан сп’яніння, результат — 0,83 проміле, що перевищує дозволений рівень у чотири рази.

Повʼязані теми:

Наступна публікація