На столичному Подолі у Дніпро скидають невідомі речовини: на воді з'явилися плями

На столичному Подолі у Дніпро скидають невідомі речовини: на воді з'явилися плями

Фото: скриншот з відео

Плями схожі на нафтові.

У центрі Києва на Подолі із труби просто у Дніпро скидають речовини невідомого походження. На вигляд, як нафтова, пляма на воді зранку розтягнулась на сотні метрів від Гаванського мосту, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Відео із плямою зранку зняв киянин Ігор, коли йшов на роботу. Усе побачив із мосту. "Метрів 500 десь. Така кольорова плівка, як від бензину чи мазуту. Воно сильно парувало", - каже він. 

Труба виходить з-під набережної у Дніпро. Це Ливнівка, яка, як і усі ливнівки у країні, немає жодних очисних споруд. Вирогідно, хтось врізався в мережу.

Усе йде каламутним потоком. Поруч - культурно-мистецький центр. Там розповідають, що скиди були ще із ночі. Пари було більше. Свою причетність заперечують, як і ресторан-корабель на воді. Там кажуть, що відходи вивозить спеціальний корабель. 

На столичному Подолі з труби у Дніпро скидають речовини невідомого походження

На столичному Подолі з труби у Дніпро скидають речовини невідомого походження

У столичній екоінспекції  ситуації не коментують, а на їхню гарячу лінію додзвонитися не можна. У Контактцентрі Києва заявку прийняли і пообіцяли перенаправити відповідальним.  

Представники Плеса на камеру говорити із ТСН відмовляється. Стверджують, що це не їхня компетенція, хоч і підтверджують - скиди з труби регулярні. Керівництво району каже, що запит на розгляді. 

Кореспондентка ТСН Тетяна Фруктова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація