На столичній Троєщині п'яний чоловік побив патрульну поліцейську

На столичній Троєщині п'яний чоловік побив патрульну поліцейську

Фото: Інформатор

Чоловік також зламав нагрудну камеру.

На столичній Троєщині п'яний чоловік побив патрульну поліцейську.

Про це пресслужба поліції Києва повідомила на своїй сторінці у Facebook. 

Зловмисник проходив повз, коли патрульні намагалися залагодити конфлікт між двома жінками. "Чоловік проходив повз екіпаж патрульної поліції. Правоохоронці намагались зупинити конфлікт між двома жінками, які вигулювали собак. Правопорушник, перебуваючи напідпитку, вдарив 19-річну патрульну в груди", - розповів тво начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко.

Чоловік також зламав нагрудну камеру на форменому одязі поліцейської. Пристрій впав на землю і розбився. 

До зловмисника застосували кайданки і доправили до Деснянського управління поліції. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Як повідомлялося раніше, на Київщині неадекватний 28-річний чоловік вкусив за ногу поліцейського, який приїхав його втихомирювати. Спочатку на спецлінію 102 поліції надійшло повідомлення від селян, що сусід цькує на них собаку та стріляє з рогатки. Тож патрульні виїхали на місце пригоди. Але чоловік замість того, аби заспокоїтися, почав погрожувати самим поліцейським. Правоохоронці спробували затримати чоловіка, але той вдарив одного з правоохоронців по обличчю, а іншого вкусив за ногу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація