На Русанівських садах відпочивальники вночі влаштували криваві розбірки із стріляниною

В результаті конфлікту, одного з чоловіків госпіталізували.

Близько півночі у Києві сталася стрілянина між відпочивальниками Русанівських садів.

Про це повідомила начальник відділу комунікації столичної поліції Оксана Блищик у Facebook. 

Через інцидент двох учасників конфлікту доставили в управління поліції, а потерпілого – у лікарню.

На Русанівських садах, що у Дніпровському районі столиці, правоохоронці отримали повідомлення про стрілянину.

На місці події з'ясувалося, що конфлікт виник між двома компаніями, які там відпочивали: двоє чоловіків спровокували бійку з опонентом.У результаті один із них дістав зброю і кілька разів вистрілив.

Потерпілого, 1991 року народження, доправили до лікарні із пораненнями у спину та стегно. Згодом він залишив лікарняний заклад і написав заяву про те, що немає ні до кого претензій. 

Тим часом двох нападників, 1984 та 1971 р.н., доставили до управління поліції для надання пояснень та встановлення обставин конфлікту.

Із місця події вилучили предмет, схожий на пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, три гільзи та чотири патрони калібру 9 мм. Окрім того, в автомобілі, яким керував стрілок, вилучили мисливську рушницю та 9 набоїв калібру 12 мм до неї.

Нагадаємо, близько 23:40 13 березня на бульварі Дружби народів молодики влаштували бійку, яка переросла у хаотичну стрілянину. Зазначається, що на вулиці виник словесний конфлікт між двома компаніями молодиків, який переріс у штовханину. Після цього один із хлопців дістав предмет, схожий на пістолет, і почав хаотично стріляти. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація