На Подільсько-Воскресенському мосту 15 невідомих відтіснили охорону і викрали 12 вантів - Кличко

На Подільсько-Воскресенському мосту 15 невідомих відтіснили охорону і викрали 12 вантів - Кличко

Фото: Facebook/Кличко - мер

Наразі відкрите кримінальне провадження і триває слідство.

На Подільсько-Воскресенському мосту молодики спортивної статури, у складі приблизно 15 осіб, що були одягнені в спецодяг дорожників, відтіснили та заблокували співробітників охорони мостового переходу.

Нападники загнали на міст дві вантажівки і автокран, завантажили та вивезли з будівельного майданчика 12 нових вантів, що місто отримало від німецького виробника. Це троси, які мають тримати конструкцію мосту.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Facebook.

Кличко зазначив, що звернувся до правоохоронних органів, зокрема до поліції.

"Замовником будівництва об’єкту є комунальне підприємство "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва". Представники замовника терміново звернулись до Національної поліції щодо скоєння злочину. Та надали інформацію з камер відеоспостереження з чітким зображенням автотранспорту зловмисників. Потерпілі охоронці надали свідчення правоохоронцям", - написав Кличко.

Наразі відкрите кримінальне провадження і триває слідство.

"Цікаво, що через кілька годин після інциденту замовник будівництва отримав лист від одного із субпідрядників про бажання того забрати ванти з об’єкту. Хочу наголосити, що місто сьогодні робить все, щоб добудувати Подільсько-Воскресенський мостовий перехід і відкрити в кінці року автосполучення ним. За всі ванти місто розрахувалося", - наголосив мер.

Кличко пообіцяв зробити все, щоб добудувати Подільсько-Воскресенський міст. "Спочатку ми відкриємо рух авто мостом, а наступним етапом стане будівництво метро на Троєщину", - наголосив він.

 

Друзі! Кияни! Хочу повідомити, що я звернувся до правоохоронних органів, зокрема до поліції, щодо бандитських дій, які...

Опубліковано Віталієм Кличком Пʼятниця, 7 серпня 2020 р.

Нагадаємо, правоохоронці розслідують справу щодо розкрадання бюджетних коштів під час будівнитва Подільського мосту у Києві. Увечері 17 липня було проведено 17 обшуків у ймовірного організатора та виконавців схеми. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація