На пішохідному мосту в Києві відкрили доступ до скляної підлоги. Кличко показав відео

На пішохідному мосту в Києві відкрили доступ до скляної підлоги. Кличко показав відео

Фото: УНІАН

Огорожу з моста забрали 17 вересня.

На багатостраждальному пішохідному мосту в Києві 16 вересня почали пускати людей до замінених скляних елементів.

Про це на своїй сторінці у Twitter написав мер міста Віталій Кличко.

Міський голова опублікував відео, як погорожу прибирають з мосту та висловив сподівання, що цього разу скло вже не пошкодять.

"Сьогодні під вечір зняли огородження і відкрили оновлені скляні елементи пішохідно-велосипедного мосту. Трохи хвилююся... Сподіваюся, обійдеться без екстремальних інцидентів. І краса, що створена, радуватиме киян та туристів, які відвідують нашу гарну локацію", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, 25 травня міський голова Києва Віталій Кличко урочисто відкрив новий пішохідно-велосипедний міст у столиці. Відкриття присвятили святкуванню Дня Києва. Вже наступного дня стало відомо, що на оглядовому майданчику нового пішохідно-велосипедного моста тріснуло скло.

Згодом з'ясувалося, що пошкоджене лише верхнє, захисне, покриття, а гартоване основне скло не постраждало. Міська влада пообіцяла усунути пошкодження за добу. 27 травня третє скло замінили. Поліція відкривала кримінальне провадження через пошкодження мосту. Водночас огорожа навколо скляних частин моста перебуває вже протягом трьох місяців.

11 липня кияни зафіксували тріщину на пішохідному мості – пошкодження побачили на так званій "материковій" частині мосту, яка прилягає до ґрунту. Також містяни помітили, що ослабли сталеві канати, що є складовою частиною бортів мосту.

Нова травма: на пішохідному мосту у Києві знову тріснуло скло

Нова травма: на пішохідному мосту у Києві знову тріснуло скло

Повʼязані теми:

Наступна публікація