На Київщині під час сутички з браконьєром отримав поранення 19-річний юнак

На Київщині під час сутички з браконьєром отримав поранення 19-річний юнак

Фото: Нацполіція

Мисливця, який увечері вийшов на незаконне полювання, виказав ліхтарик, прив’язаний до рушниці

Під час незаконного полювання у Вишгородському районі (Київська область) 44-річний житель села Обуховичі у сутичці з двома юнаками, які намагалися завадити браконьєрству, вистрелив одному з них в ногу.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Браконьєра зауважили двоє мешканців сусіднього села у полі — його видавав ліхтарик прив’язаний до рушниці, яким він освітлював та сліпив свою ціль. 

“Підійшовши до мисливця, 17-річний хлопець, намагався забрати рушницю, однак чоловік випадково здійснив постріл та влучив у ногу 19-річного молодика”, - сказано в повідомленні.

У сутичці з 44-річним браконьєром парубки відібрали у нього рушницю та завдали йому тілесні ушкодження. Наразі він перебуває в лікарні. 

Обставини цього інциденту з’ясовують слідчі. Рушницю, які відібрали у мисливця, направлено на експертизу. 

“За фактами завданих тілесних ушкоджень поліція відкрила два кримінальних провадження за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а також за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України”, - повідомили у поліції.

Нагадаємо, раніше в американському штаті Техас чоловік під час полювання у місті Голлсвілл випадково застрелив свою 11-річку доньку.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація