На Київщині п’яний водій збив патрульного, втікаючи від правоохоронців

На Київщині п’яний водій збив патрульного, втікаючи від правоохоронців

Фото: УНІАН

Нині зловмиснику загрожує 5 років в’язниці.

У селі Бобриця під Києвом водій ВАЗ напідпитку збив поліцейського і втік з місця події.

Про це повідомили в облвідділі комунікації поліції.

"Група реагування патрульної поліції, забезпечуючи правопорядок та безпеку дорожнього руху на дорогах Києво-Святошинського району, зупинила автівку ВАЗ, водій якої викликав підозру. У салоні автомобіля перебували ще двоє пасажирів. На вимогу правоохоронців вимкнути двигун та вийти з автівки водій не відреагував. Натомість він натиснув на педаль газу і швидко рушив з місця, травмувавши працівника поліції", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок наїзду поліцейський отримав травму голови та забиття тіла, його госпіталізували.

За словами патрульних, візуально вони встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як зазначається, поліцейські наздогнали втікача і затримали його, наразі 31-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За керування автотранспортом у нетверезому стані стосовно правопорушника складено адміністративний протокол, а за заподіяння тілесних ушкоджень поліцейському відкрито кримінальне провадження. Чоловіку оголошено підозру і йому загрожує позбавлення волі до п’яти років.

Нагадаємо, раніше у Львові молодики порізали поліцейського, який намагався їх затримати. Згодом стало відомо, що приводом для затримання стало нанесення на стіни будинків надписів про херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Повʼязані теми:

Наступна публікація