На Київщині авто скотилося з пагорба просто на намет із відпочивальниками, є загиблий

Трагедія сталася вночі.

Під час відпочинку біля річки на Київщині жінка через необережність штовхнула авто, яке скотилося з пагорба і задавило одного з туристів.

Про це повідомляє поліція області.

Зокрема, на річці Десна біля села Воропаїв стався нещасний випадок.

Компанія туристів зупинилась на узбережжі водоймища і пішла відпочивати. Двоє чоловіків спали у наметі та дружина одного з товаришів перебувала неподалік в автомобілі, який стояв на пагорбі.

Коли жінка вийшла з машини, авто раптово почало котитися вниз на намет. Чоловіки, які були в наметі, прокинулися, та один з туристів спробував зупинити машину. Проте, він послизнувся і потрапив просто під колеса, від отриманих травм 46-річний потерпілий помер на місці.

Наразі поліція з'ясовує всі подробиці події, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Генічеську Херсонської області автомобіль наїхав на намет із людьми. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА.

"У місті Генічеськ на вул. Приморській сьогодні вночі, о 01:45, водій автомобіля Jeep скоїв наїзд на намет, в якому перебували двоє відпочивальників", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, під час руху автомобіль перекинувся на бік і впав на намет. Унаслідок ДТП 30-річний чоловік і жінка віком близько 40 років загинули.

Наразі всі подробиці трагедії встановлюються. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація