На Банкову прийшло кілька тисяч учасників акції "Дякую, Петре!" – до них спустився і сам Порошенко

Він обіцяє повернутись на своє місце в АП через п'ять років.

22 квітня ввечері біля Адміністрація президента відбувається акція вдячності і прощання з чинним президентом "Дякую, Петре"!

Сотні учасників пропустили до АП близько 19:00, за двадцять хвилин до них спустився сам Петро Порошенко.

ТСН.ua вів стрим з місця події.

Порошенко нагадав вираз Черчилля: "Перемога - це дорога від поразки до поразки", - і запевнив, що його команда буде рухатись саме таким шляхом - від перемоги через поразку до нової перемоги. "За 5 років ми зробили більше, ніж будь-хто за чверть століття до нас", - звернувся Порошенко до учасників.

Чинний президент нагадав, що не йде з політики. "Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів", - пообіцяв він.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Він отримав майже 75%, тоді як чинний президент Петро Порошенко - близько 25%.

Порошенко на власній прес-конференції визнав свою поразку. Через деякий час він зателефонував Зеленському, привітав його з перемогою та запропонував свою допомогу.

Водночас, сам Зеленський вже встиг дати першу прес-конференцію після оприлюднення даних екзит-полів, на якій розповів про перші кадрові рішення, а також про перестановки серед учасників перемовин у Мінську.

Повʼязані теми:

Наступна публікація