Міжнародна співпраця: Орлан-Інвест Груп відвідала виробництво ліфтів в Китаї Новини компаній

Міжнародна співпраця: Орлан-Інвест Груп відвідала виробництво ліфтів в Китаї

Фото: ТСН.ua

Компанія Орлан-Інвест Груп буде використовувати у своїх будівлях ліфти всесвітньо відомої компанії SJEC Corporation.

Представники компанії Орлан-Інвест Груп відвідали промислові потужності китайської компанії SJEC Corporation, яка є світовим лідером виробництва ліфтів та ескалаторів. Метою поїздки було познайомитись наочно з рівнем якості і надійності продукції аби пересвідчитись в доцільності можливої співпраці.

SJEC Corporation – відома та авторитетна на ринку підіймально-транспортний продукції вже понад 20 років. Вантажні та пасажирські ліфти SJEC поставляються на ринки понад 80 країн світу, що засвідчує великий попит на продукцію компанії.

Однією з головних причин такого колосального успіху – це пріоритетна орієнтація компанії на використання у виробництві інноваційних технологій. Компанія в своїй структурі має потужне дослідницьке відділення, результатом роботи якого є близько 120 поданих фахівцями SJEC заявок на унікальні патенти в сфері виготовлення підіймальний обладнання.

Керівник компанії Орлан-Інвест Груп повідомив, що за підсумком поїздки, враховуючи позитивні враження і оцінки якості і надійності продукції SJEC Corporation було підписано ряд договорів для співпраці з китайською компанією.

Орлан-Інвест зацікавлений в забезпеченні своїх новобудов високоякісним оснащенням з подовженим терміном експлуатації, аби створити максимальний комфорт проживання.

Фото: ТСН.ua
Наступна публікація