Шулявський шляхопровід закривають на реконструкцію. Мапа об'їзду

Шулявський шляхопровід закривають на реконструкцію. Мапа об'їзду

Фото: ТСН/Неллі Ковальська

Роботи триватимуть півтора року.

Шулявський шляхопровід від 16 березня перекривають на реконструкцію, повідомляє прес-служба Київської міської адміністрації.

Рух транспорту організують через прилеглі вулиці. "На шляхах об’їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху", - йдеться у повідомленні.

Тролейбусний рух із боку Севастопольської площі вулицею Вадима Гетьмана матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст"; з боку вулиці Олени Теліги вулицею Олександра Довженка – кінцеву зупинку "Вул. Івана Гонти".

Фото: ТСН.ua

Роботи з демонтажу контактної мережі, опор освітлення, карнизних блоків, консолей тротуару, самих балок прогонових будов і асфальтно-бетонного покриття розпочнуть 17 березня.

До кінця нинішнього року планують завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу довжиною 158,17 метра, 741 метр велосипедних доріжок, ліво- та правоповоротних з’їздів, реконструкції підземного пішохідного переходу, благоустрою і озеленення.

Нагадаємо, 27 лютого 2017 шляхопровід обвалився. Уламки впали на припарковані під мостом автомобілі. Мер Києва Віталій Кличко сказав, що «міст втомився». Тоді початок реконструкції запланували на листопад 2018 року, але строки перенесли на січень 2019 року. Не розпочавши роботи взимку, у мерії пообіцяли, що старт відбудеться усередині березня. Реконструкція триватиме півтора року і обійдеться місцевому бюджету в 830 мільйонів гривень.

Шулявський міст закривають на реконструкцію

Шулявський міст закривають на реконструкцію

Повʼязані теми:

Наступна публікація