Мама дуже плакала: у Києві розшукали батьків, які кинули у парку свою п'ятирічну доньку

Мама дуже плакала: у Києві розшукали батьків, які кинули у парку свою п'ятирічну доньку

Фото: Поліція Києва / Facebook

Наразі служба у справах дітей доправила дівчинку до закладу соціальної допомоги.

У Києві поліція розшукала батьків п'ятирічної дівчинки, які кинули дитину у парку і не повернулися за нею.

Подія сталася 28 жовтня у Святошинському районі столиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Дівчинка  перебуває у закладі соціальної допомоги

"Ювенальні поліцейські склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з ними профілактичну бесіду", — йдеться у повідомленні поліції.

Наразі служба у справах дітей доправила дівчинку до закладу соціальної допомоги, де дитина перебуватиме, поки батьки не створять належних умов для її проживання та не стануть на шлях виправлення.

Мати сильно переживає й відновлює документи

В ексклюзивному коментарі ТСН.ua, пресофіцерка Святошинського управління поліції Києва Тетяна Мельник розказала, що мати дівчинки дуже переживає та сильно плакала за донькою.

Пресофіцерка додала, що мати дівчинки – сирота, їй треба відновлювати документи, щоб вона змогла забрати дитину.

"Батьки дівчинки нині лікуються від наркотичної залежності. Мати дуже переживає і шкодує про те, що сталося. Вона сильно плакала за донькою, видно, що й справді дуже переживає. Знайомі пари кажуть, що батьки дитину ніколи не ображали, не били, навіть не кричали на неї. Такий інцидент, що вони десь залишили доньку, стався уперше. Дитина у лікарні теж дуже плаче за мамою. Хоча дівчинка не дуже доглянута, у неї педикульоз, вона трошки відстає для свого віку. Батьки наразі збиратимуть документи, щоб все ж забрати дитину, але на це потрібен час – місяців чотири-шість", — розказала нам Татьяна Мельник.

Бабуся обіцяє допомагати

Поліція також поспілкувалась із бабусею – матір'ю тата, – вона спочатку хотіла забрати дівчинку до себе, але потім передумала, мовляв, у неї ще є онуки і вона не впевнена, що впорається. Але пообіцяла усіляко допомагати й онуці, і батькам.

Дівчинкою нині займається Деснянське управління служби у справах дітей, оскільки сім'я живе на Троєщині.

Нагадаємо, під Києвом п'ятирічний хлопчик загубився у торгово-розважальному центрі

Повʼязані теми:

Наступна публікація