Матері скандального Онищенка суд обрав запобіжний захід

Матері скандального Онищенка суд обрав запобіжний захід

Жінку відпустили під підписку про невиїзд за межі Києва.

Солом'янський райсуд обрав запобіжний захід для матері нардепа-втікача Олександра Онищенка. Її зобов’язали не виїжджати з Києва і співпрацювати зі слідством, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

74-річну Інессу Кадирову затримали в аеропорту "Бориспіль", коли жінка прилетіла з Іспанії, де прожила останні декілька років. Про своє повернення вона повідомила правоохоронців зазделегідь. Наступного дня після затримання через погане самопочуття жінки запобіжний захід їй обрати не змогли.

Суд обрав запобіжний захід для матері нардепа-втікача Олександра Онищенка

Суд обрав запобіжний захід для матері нардепа-втікача Олександра Онищенка

За даними слідства, на неї записано майно компаній її сина, тож підозрюють, що жінка може бути причетна до так званих "газових схем Онищенка". Ідеться про можливі махінації з державним газом, який продавали за заниженими цінами "своїм" фірмам, а потім та уже за завищеними – кінцевим покупцям.

"Мені за своє прожите життя не соромно ні перед дітьми, ні перед онуками. Що стосується газу – я в цьому нічого не розумію, не розбираюся і ніколи не встромляла туди носа", - переконує мати Онищенка Інесса Кадирова.

Як повідомлялося, 26 липня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали фігурантку злочинних схем з розкрадання газу – матір нардепа-втікача Олександра Онищенка Інессу Кадирову. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Повʼязані теми:

Наступна публікація