Масштабний феєрверк та приїзд поліції: як минула вечірка Тищенка у розпал локдауну (фото, відео)

Масштабний феєрверк та приїзд поліції: як минула вечірка Тищенка у розпал локдауну (фото, відео)

Фото: "Схеми"

У запрошеннях на вечірку дружина Миколи Тищенка просила не публікувати світлини з події у день святкування та не зазначати локацію

Журналісти програми "Схеми" показали, як минула вечірка нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка на честь дня народження його дружини. Нардеп на порушенні суворого карантину не зупинився - для гостей заходу влаштували масштабний феєрверк, які в столиці заборонені на час війни на Донбасі.

Про це йдеться в новому сюжеті програми, повідомляє "Радіо Свобода".

Серед гостей свята були помічені інші представники провладної партії, зокрема нардеп Олександр Трухін, ексдепутат і голова Черкаської ОДА Олександр Скічко з дружиною Єлизаветою Юрушевою. Саме вона є генеральною директоркою готелю Fairmont, який належить її батьку Леоніду Юрушеву. А також Аріе Шварц – колишній генеральний директор девелоперської групи компаній Seven Hills.

Святкування відбувалось у зоні Fairmont Gold Lounge. Як йдеться на сторінці готелю у Instagram, це "ексклюзивна клубна зона готелю, що призначена для задоволення потреб найвибагливіших представників сфери бізнесу та подорожувальників".

"О 22-й вечора навпроти готелю з Труханового острова почав лунати святковий салют, споглядати який гості вирушили на терасу готелю. Ще з кінця 2019 року Київрада заборонила використання піротехніки та салютів на період стримування збройної агресії на сході України", - йдеться в сюжеті.

"Схеми" також показали, який вигляд мали запрошення на свято. Дружина Тищенка просила в них не публікувати світлини з події у день святкування та не зазначати локацію.

У пресслужбі депутата відмовилися коментувати порушення ним карантинних обмежень.

До слова, того вечора повз готель тричі проїжджало авто патрульної поліції. В один момент воно зупинилося й копи зайшли всередину закладу. Втім, майже одразу вони покинули його, розповідають журналісти. 

Автівки гостей свята залишалися біля готелю ще біля опівночі, схоже, що гості вечірки залишилися в готелі на цілу ніч.

 

Нагадаємо, ресторану, в якому влаштували бенкет під час локдауну - світить штраф від 17 до 51 тисячі гривень

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація