Масштабне отруєння шаурмою в Києві: всі точки належать одному власнику

Масштабне отруєння шаурмою в Києві: всі точки належать одному власнику

Фото: pixabay.com

Від отруєння фастфудом постраждало більше 60 осіб.

Очільник Головного управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів у місті Києві Олег Рубан заявив, що всі точки із шаурмою, де напередодні отруїлось більше 60 осіб, належать одному власнику.

Про це він розповів на прес-конференції 2 серпня, передає "Інтерфакс".

"Спалах зареєстровано в чотирьох локаціях: метро "Лісова", "Дарниця", Оболонь і Поштова площа. З’ясовано, що це один суб'єкт господарювання, який здійснював продаж цього продукту... Ці факти передаватимуться до правоохоронних органів", - заявив Рубан.

Він також зазначив, що винні в масовому отруєнні будуть нести відповідальність згідно з Кримінальним кодексом України. Рубан також підтвердив, що за попередніми даними, причиною отруєння став сальмонельоз.

Нагадаємо, днями у Києві люди масово отруїлися шаурмою. Постраждалі поскаржилися, що купували фастфуд на Броварському проспекті. Спочатку постраждалих від отруєння було 16, згодом їхня кількість зросла та перевалила за півсотню. Люди отруїлися фастфудом у чотирьох різних точках Києва: біля станцій метро "Дарниця", "Лісова", на Поштовій площі та на Оболоні.

У Києві шаурмою отруїлися понад 60 осіб

У Києві шаурмою отруїлися понад 60 осіб

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація