Масована ракетна атака по Києву: зросла кількість постраждалих

Дата публікації
Перегляди
4804
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Масована ракетна атака по Києву: зросла кількість постраждалих

Фото: Кирило Тимошенко/Telegram

Росія завдала ударів по цивільних об'єктах Києва.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що станом на 16:00 31 грудня кількість постраждалих внаслідок ракетних обстрілів росіян по столиці зросла до 20 осіб, 14 із них госпіталізували.

Про це поінформував Кличко у соціальних мережах. 

"Внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти столиці 1 людина загинула, 20 - постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці", - йдеться у його дописі.

Також він додав, що різних ступнів пошкоджень зазнали навчальні заклади. Дві  школи - у Солом‘янському районі столиці, одна - в Печерському. Та один дитсадок в Солом’янському районі. На щастя, постраждалих на цих об’єктах немає.

Росія обстріляла Київ на Новий рік

Нагадаємо, у мережі практично відразу після оголошення "тривоги" повідомили про вибухи у Києві. Їх підтвердив мер. В ОВА підтвердили роботу ППО в області.

Стало відомо, що вибухи пролунали у кількох районах міста. Зокрема, у Солом'янському, Печерському та Голосіївському. Внаслідок атаки попередньо одна людина загинула, 13 - отримали поранення. Серед постраждалих також японський журналіст Його госпіталізували, надають допомогу медики.

За інформацією КМВА, в районі Києва знищено сім повітряних цілей. Варто зазначити, що станом на 16:03 оголошено відбій повітряної тривоги.

Чи принесе 2023 мир Україні: прогноз від Олексія Арестовича

Чи принесе 2023 мир Україні: прогноз від Олексія Арестовича

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація