Локдаун у Києві: закрито чотири ресторани  через порушення карантинних обмежень

Локдаун у Києві: закрито чотири ресторани через порушення карантинних обмежень

Дата публікації
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Локдаун у Києві: закрито чотири ресторани  через порушення карантинних обмежень

Поліція Києва / Facebook

На власників закладів накладено штрафи.

У Голосіївському районі закрили чотири ресторани за порушення карантину.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві спільно із співробітниками Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації та ГУ Національної поліції у місті Києві перевірили заклади на дотримання карантинних заходів на території Голосіївського району столиці. 

Про це йдеться у повідомленні КМДА.

Загалом під час контролю перевірено 12 нічних закладів, виявлено та зачинено чотири ресторани, які працювали з порушенням карантинних обмежень.

Ідеться про такі заклади:

  • ресторан Passenger gastro bar на вул. Саксаганського, 33/35;
  • ресторан Nam Modern Vietnamese Cuisine на вул. Великій Васильківській, 48;
  • ресторан Shah-Plov на вул. Антоновича, 72;
  • ресторан-піцерія Mister Cat на Голосіївському проспекті, 132.

За результатами перевірки на керівників складено чотири адмінпротоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Зауважимо, порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - йдеться у повідомленні КМДА.

Нагадаємо, у Києві кількість інфікованих коронавірусом збільшується ледь не щодня. Зростає також число смертей від COVID-19. У столиці готуються приймати хворих з коронавірусом у пологових будинках, дитячих лікарнях та протитуберкульозному диспансері.

Наступна публікація