Локдаун у Києві: 363 нардепи отримали спецперепустки для проїзду у громадському транспорті

Локдаун у Києві: 363 нардепи отримали спецперепустки для проїзду у громадському транспорті

Фото: УНІАН

Загалом Апарат Верховної Ради отримав 3 тис. спецперепусток.

Через посилення карантинних обмежень у Києві 363 народні депутати отримали спецперепустки для проїзду у громадському транспорті.

Про це розповіли в Апараті Верховної Ради у відповідь на запит УНН.

"363 народним депутатам Верховної Ради дев’ятого скликання видані спеціальні квитки для проїзду в громадському транспорті", — йдеться в повідомленні.

Загалом Апарат ВР у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА з 5 квітня одержав 3000 спецперепусток для проїзду в громадському транспорті Києва.

"Зазначені перепустки були видані народним депутатам, помічникам-консультантам народних депутатів, працівникам Апарату Верховної Ради, Інституту законодавства Верховної Ради, ДП "Парламентський телеканал "Рада", ДП "Редакція газети "Голос України" та іншим підвідомчим Управлінню справами Апарату ВР підприємствам, установам та організаціям", — сказано у відповіді на запит журналістів.

Раніше стало відомо, що у департаменті КМДА закінчилися спецперепустки.

Нагадаємо, від понеділка, 5 квітня, у Києві діють суворі карантинні обмеження, зокрема у транспорт пускають лише за наявності спецперепустки. У столиці в понеділок зранку утворився транспортний колапс

5 квітня Київ зустрів посилені карантинні обмеження досить непросто: була і відмова в проїзді медикам, і порожній громадський транспорт, і утричі більша ціна за таксі, і масштабні затори.

Новини України: у Києві багато працівників критичних інфраструктур не отримали спецперепустки   

Новини України: у Києві багато працівників критичних інфраструктур не отримали спецперепустки   

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація