Літак з українськими туристами з Єгипту не зміг приземлитися у Києві через снігопад

Літак з українськими туристами з Єгипту не зміг приземлитися у Києві через снігопад

Фото: УНІАН

Лайнер полетів до Одеси, а звідти пасажири добираються своїм ходом.

Літак, який мав привезти українських відпочивальників з єгипетського Шарм-ель-Шейху до Києва, на зміг приземлитися у столиці через несприятливі погодні умови.

Про це ТСН.ua розповів один з пасажирів літака Євген.

За його словами, "Boeing 737" авіакомпанії "SkyUp" мав приземлитися в аеропорту "Київ" о 19.50 середи, 12 грудня. Натомість літак кружляв протягом близько 40 хвилин, не наважуючись сісти.

"Літак сильно хитало в різні боки, так, що деяких пасажирів навіть знудило. Я так розумію, нічого не було видно через сильний снігопад. Але про такі погодні умови попереджали ще вчора", - розповідає Євген.

Зрештою літак полетів до Одеси і приземлився у цьому місті о 21.20. За словами Євгена, пасажири змушені були добиратися до столиці своїм ходом. Нашому співрозмовникові та багатьом пасажирам його рейсу вдалося придбати квитки на поїзд.

"У всій цій ситуації дивно поводилися бортпровідники – вони закрилися і нічого не пояснювали, що відбувається. Наскільки я розумію, багато літаків не змогли приземлитися у Києві, тому що аеропорт в Одесі переповнений людьми", - розповів Євген.

На сайті аеропорту "Київ" зазначається, що ввечері 12 грудня були скасовані прильоти двох рейсів з Шарм-ель-Шейху, у тому числі той, про який розповів Євген. При цьому на сайті SkyUp вказується, що цей рейс прибув, але із запізненням на 40 хвилин.

В аеропорту у Жулянах також було скасовано рейс з Варшави, який мав прилетіти о 22.55. Раніше були скасовані літаки з Батумі, Будапешту і Франкфурту.

Разом із тим, подекуди із затримками у декілька годин, зуміли приземлитися літаки, які летіли з Мінська, Одеси, Львова та Запоріжжя.

Нагадаємо, у ніч проти 11 грудня в аеропортах "Київ" і "Бориспіль" рейси з Києва до Запоріжжя було скасовано через погану погоду. Пасажири були зняті з літака. 

В'їзд вантажівок до Києва обмежили через сильний снігопад

В'їзд вантажівок до Києва обмежили через сильний снігопад

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація