Лікарі стабілізували стан хлопчика, якого збило авто нібито з кортежу Порошенка

Лікарі стабілізували стан хлопчика, якого збило авто нібито з кортежу Порошенка

Поліція запевняє, що машина не була частиною кортежу.

Поліцейський автомобіль напередодні ввечері на пішохідному переході збив 13-річного хлопчика-велосипедиста. Свідки кажуть, машина мчала попереду офіційного кортежу. Аварія сталася в одному зі спальних районів столиці. Дитину шпиталізували у тяжкому стані. За її життя лікарі боролися усю ніч, йдеться в ТСН.12.00.

«Зателефонували і сказали, що дитину збила машина», - пригадує батько хлопчика.

Олександр Дробилко усі ніч провів біля лікарні. Він виснажений і ледь стримує емоції. Саме його 13-річного сина збила автівка. За життя Сашка бороться лікарі столичного «Охматдиту».

«Стан дитини важкий, але стабілізований. Проведені оперативні втручання. Дитина в реанімації», - розповідає лікар.

Чи не найбільше уваги лікарів нині прикуто до травми голови - операції вона не потребує, втім, ситуація може змінитися у будь-яку мить.

«Перелом черепа, але він поки не потребує операції. Там є крововилив, на жаль», - додає медик.  

Усе сталось напередодні ввечері. Сашка із велосипедом на пішохідному переході збив легковик.

На кадрах перших хвилин після аварії, свідки зафільмували, як «Вольксваген» їхав разом і з ще кількома автівками. Ним, припускають, був кортеж, адже рухались із сиреною та проблисковими маячками. Швидкість була понад 100 кілометрів за годину. Дитину відкинуло на кількадесят метрів.

Водій машини зупинився,  кілька чорних автівок, що їхали позаду, об'їхали місце аварії і  рушили геть. Ще з вечора очевидці припустили, що кортеж президентський. Сьогодні вранці цю інформацію спростовують.

В Києві поліцейська автівка збила на переході 13-річного велосипедиста

В Києві поліцейська автівка збила на переході 13-річного велосипедиста

«Мене запевнили, що ця машина немає жодного відношення до кортежу», - запевнив уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

У поліції не на камеру і взагалі твердять, «Вольксваген» не належав до кортежу. На сайті повідомляють, поліцейські виконували спецзавдання. За інформацією ТСН службовця звати Андрій Ананійчук і працює він дійсно у батальйоні супроводження поліції Києва. Окрім нього в авто був і пасажир. Їх обох на місці перевірили на стан сп'яніння, алкоголю в крові не виявили.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація