Летіли іскри: у Мережі з'явилося відео падіння електроопор на Шулявському мосту

Летіли іскри: у Мережі з'явилося відео падіння електроопор на Шулявському мосту

скріншот

Рух на шляхопроводі частково відновили.

На Шулявському мосту в Києві 15 грудня просто на проїжджу частину впали три електроопори. Є пошкоджені автомобілі. 

Відео падіння опор з камер спостереження поширила Facebook-спільнота "Київ оперативний". 

На відео помітно, як стовпи спершу розгойдуються, а потім падають на міст. Падіння електроопор супроводжувалося іскрами струму.

 

Наразі рух на Шулявському шляхопроводі частково відновили, нині їде дві смуги — по одній в кожному напрямку, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Досі на місці інциденту працюють комунальники та надзвичайники. Крім того, на мосту поліцейські проводять слідчі дії. 

За словами очевидців, перед тим як мали падати стовпи, не було ні поривів вітру, ні незвичних вібрацій на мосту. Досі офіційної версії немає, однак у Мережі люди припускають, що самі стовпи не були належним чином закріплені. 

На Шулявському мосту в Києві стався "стовпопад" – пряме включення

На Шулявському мосту в Києві стався "стовпопад" – пряме включення

Нагадаємо, удень 15 грудня сталося падіння трьох опор освітлення в районі транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Опори розташовані на смузі руху в напрямку вул. В. Гетьмана та вул. О. Довженка.

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції через падіння стовпів на Шулявському мосту. Кличко наголосив, що, однозначно, головна відповідальність — на генеральному підряднику, який відповідає за якість робіт. 

Як повідомлялося, 27 лютого 2017 року шляхопровід обвалився. Уламки впали на припарковані під мостом автомобілі. Міський голова Києва тоді прокоментував це тим, що "міст втомився". Початок реконструкції запланували на листопад 2018 року, але перенесли на січень 2019 року. Не розпочавши роботи взимку, у мерії пообіцяли, що старт відбудеться усередині березня. 

Після кількох перенесень реконструкцію розпочали і міст відкрили 28 грудня 2019 року. На відкриття Віталій Кличко вбрався у костюм Діда Мороза. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація