Звільненому заступнику Попова не соромно за прибирання снігу в Києві

Звільненому заступнику Попова не соромно за прибирання снігу в Києві

Мазурчак пишається своєю діяльністю в КМДА / Фото: ЛІГА.net

Мазурчак заявив, що не шкодує за жоден день своєї роботі на посаді.

Жертви рясних київських снігопадів з'явилися і в Київській міській державній адміністрації. Троє керівників звільнені зі своїх посад, ідеться в сюжеті ТСН.

Залишилися без роботи перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, голова "Київавтодору" Георгій Глінський та начальник столичного управління з надзвичайних ситуацій Віталій Пшеничний.

На вечірньому засіданні штабу з ліквідації наслідків негоди в столиці Мазурчак спочатку виступив зі звітом про боротьбу зі снігом, а потому подав прохання про відставку. Своє рішення він пояснив незадовільною роботою міських служб, за які він відповідає.

Читайте також: Попов попросив киян пересісти на громадський транспорт

Разом із тим Мазурчак запевнив, що у нього не було підстав для екстрених заходів, бо він не мав повної інформації про ймовірні опади. Свого керівника Олександра Попова у неналежному прибиранні столиці Мазурчак не винуватить.

"Місія нездійсненна. Що від мене хочуть при такій кількості людей і техніки, що у нас є? Неможливо. На це треба хоча б 2 тижні", - пояснив він.

І, залишаючи посаду, додав, що не соромиться своєї роботи.

"Мені не соромно ні за один день, проведений на цій посаді", - запевнив Мазурчак.

Водночас керівник КМДА підлеглих стримано, але покритикував. А відставку – прийняв.

"Снігопад для декого став сюрпризом, незважаючи на те, що інформація була у нас. Але адекватної реакції не було, і, перш за все, її не було від тих, хто повинен був відреагувати", - зазначив Попов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація