"Золотий" склад Океану Ельзи запалив Євромайдан найкрутішими хітами (відео)

"Золотий" склад Океану Ельзи запалив Євромайдан найкрутішими хітами (відео)

ОЕ виступив "золотим" складом / Фото: twitter.com/mefimus

Океан Ельзи виступив своїм старим складом.

У суботу, 14 грудня, український гурт Океан Ельзи виступив на Євромайдані своїм "золотим" складом. До виступу приєдналися учасники, які вже давно залишили групу.

Відтак, на сцені разом з Вакарчуком були гітарист Павло Гудімов, бас-гітарист Юрій Хусточка, барабанщик Денис Глінін та клавішник Дмитро Шуров.

Зі сцени Вакарчук наголосив, що таким історичним складом група зібралася заради людей, що стоять на Євромайдані, заради тих, хто постраждав від дій "Беркуту" у ніч силового розгону, а також заради всіх українців.

"Важливі речі об'єднують", - сказав Вакарчук, додавши, що дуже радий знаходитись на сцені і співати перед євромайданівцями.

Під час годинного концерту, який розпочався близько 21:00, гурт виконав свої найкращі хіти, розпочавши із революційного треку "Вставай".

Потім лунали пісні "Вільний", "Кавачай", "911" та інші. Закінчила група концерт треком "Друг", який за словами Вакарчука характеризує усю групу Океан Ельзи.

При цьому, зазначимо, на Майдані зібралась неймовірна кількість людей. За різними підрахунками, було близько 200 тисяч людей.

Під час виконання деяких ліричних треків люди запалювали ліхтарики на своїх мобільних і створювали неймовірну атмосферу.

Як повідомлялося раніше, на Євромайдані близько 200 тисяч людей хором заспівали Гімн України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація