Знімальна група ТСН і випадковий перехожий-герой урятували білого кота

Знімальна група ТСН і випадковий перехожий-герой урятували білого кота

У Києві з дерева врятували кота / Фото: ТСН

Тварину зняли з 15-метрового дерева.

В одному зі столичних районів кіт застряг на 15-метровій березі. Перелякана тварина видряпалася на самісінький вершечок дерева і не змогла злізти, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відчайдушне нявчання схвилювало місцевих мешканців іще з вечора середи. У четвер небайдужі люди хотіли викликати рятувальників, однак ті відмовилися через великі обсяги роботи – у місті саме гасили кілька пожеж.

Рятувати тварину ентузіасти заповзялися разом із знімальною групою ТСН. Спершу на найближчому до дерева балконі сколотили драбинку, котру підвели до дерева.

Але налякана тварина не спокусилася ані на їжу, ані на воду, ані на запах валеріанки. Навпаки, кіт заховався подалі в гілках.

Поступово навколо дерева зібрався натовп. Один із перехожих видряпався на дерево, прагнучи врятувати кота.

Кілька хвилин хлопець умовляв тварину підійти. Нарешті кіт опинився в руках рятівника і той скинув чотирилапого на натягнуту внизу ковдру. Кота успішно спіймали.

Знімальна група ТСН врятувала кота в Києві

Знімальна група ТСН врятувала кота в Києві

На землю згодом спустився і хлопець. Він одержав у пригоді кілька подряпин.

"Нудно на роботі, проходив повз, подумав", - сміючись, пояснив рятівник кота.

Хлопець назвався Костею, прізвища свого повідомляти не схотів. Пояснив, що в нього була саме обідня перерва, тож мусить невдовзі повернутися до роботи. Сказав, що хвалитися вчинком не збирається і, подякувавши, пішов.

Врятовану тварину місцева мешканка забрала додому. Дівчина каже, що котик кастрований і дуже кмітливий.

Вона сподівається, що господарі впізнають свого улюбленця. А як ні, то знайдуться нові, які його на вулицю вже не відпустять.

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація