ЗМІ: вибух в "Апреле" міг статися через заборону на куріння

ЗМІ: вибух в "Апреле" міг статися через заборону на куріння

ЗМІ спробували з'ясувати причину вибуху в ресторані "Апрель"

У столичних ресторанах майже не готують на газі.

Охоронець "Апреля" зізнався, що причиною вибуху в ресторані могла стати заборона на куріння в громадських закладах.

Видання "Комсомольськая правда" в Украине" опублікувало свою розмову з охоронцем ресторану закладу:

"Думаєте, ми готували на газі? Зовсім ні! Ми за допомогою газу опалювали курилку. Газовий обігрівач дешевше електричного. Я знаю, оскільки відповідав за заправку балонів", - описує те, що трапилося охоронець Валерій і додає, що чотири з них були порожніми.

Чоловік зізнається, що сам їх виставив на поріг службового входу, щоб заправити:

"А решта... Інші мабуть зберігалися в підсобках, що примикають до кухні. Витік - вибух..." - каже охоронець.

"Загроза очевидна - вона на верандах. Досить озирнутися: чим топлять? Якщо газом - тікайте. Інша справа, що після заборони на куріння таких прибудов стає все більше. Заклади не хочуть втрачати клієнтів, яким тепер дозволено диміти тільки на верандах. Причому проблему обладнання курилок доводиться вирішувати швидко, от і виходить - "на коліні". І незаконно... " - робить висновок видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо імена та стан постраждалих від вибуху в "Апреле"

"Газовий обігрівач - це можна, а ось балони повинні зберігати в спеціальній клітці, що стоїть у дворі або в прибудові", - пояснює начальник Управління МНС при КМДА Віталій Пшеничний.

На закінчення слів Пшеничного фразою "Ми перевіримо!" газета іронізує: "Тепер саме час".

Нагадаємо, раніше постраждала працівниця ресторану "Апрель" розповіла, що вибух був не один.

Повʼязані теми:

Наступна публікація