Злочини у підземці. Які станції київського метро найнебезпечніші

Злочини у підземці. Які станції київського метро найнебезпечніші

Найнебезпечнішою визнали "Вокзальну" / Фото: УНІАН

Полісмени повідомили про понад півтори сотні крадіжок за три місяці. 

Найбільше злочинів у київському метрополітені зафіксовано на станції "Вокзальна". Про це повідомляє "Сегодня" із посиланням на лінійне управління поліції в київському метрополітені.

Після терактів у метро Брюсселя у столичній підземці вирішили посилити заходи безпеки. Підвищену увагу приділили найбільш криміногенним станціям, серед яких "Вокзальна" та "Деміївська".

Також небезпечними полісмени вважають "Теремки", "Харківську" і "Житомирську" – станції, які межують із віддаленими житловими масивами Києва.

Фактично не трапляється злочинів на "Виставковому центрі", "Тарасові Шевченку", "Дніпрі", "Іподромі" та "Славутичі".

"Якщо ж говорити про самі злочини, то перше місце посідають крадіжки: 162 випадки за три місяці (за цей же період минулого року їх було 594)… На другому місці – факти незаконного провезення зброї (19 випадків) і наркотиків (89 затримань). Що ж стосується самих злочинців, то до 70% всіх злочинів скоюються жителями України, які приїжджають до Києва з інших областей", – кажуть у поліції.

Як повідомлялося раніше, київський метрополітен запустив процес будівництва майбутнього метро на Троєщину. До кінця 2016 року мають виготовити проектну документацію на будівництво. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація