Жахи осінніх заторів: Київ "заморожує" ще зранку, а на Петрівці вимикають світлофор

Жахи осінніх заторів: Київ "заморожує" ще зранку, а на Петрівці вимикають світлофор

Сезон осінніх заторів відкрито

Велике повернення до Києва закінчилось, і почалося велике стояння.

Дороги Києва вже почали сковувати пікові затори. Значної кількості пробок ввечері 30 серпня додав ще й дощ, проте, сезон осінніх заторів можна вважати відкритим, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Тепер, аби доїхати на роботу чи додому, часу треба у кілька разів більше, аніж це було ще тиждень тому. Автошляхи стоять забиті вже о 8-й ранку, а автівки ледве сунуться.

Завантаженість доріг вже традиційно наприкінці серпня зростає в рази. Дорослі повертаються з відпусток, школярі й студенти – з канікул. Дорога перетворюється на суцільні корки, а водії ледь стримуються.

"Там на Петрівці взагалі жах, що робиться. Світлофор вимкнули, там жахливо. Від Лісового масиву до Петрівки геть все стоїть", - розповів один із обурених водіїв.

На дорогах Києва панують затори

На дорогах Києва панують затори

Дехто не витримує і подекуди серед заторів автівки одна за одною перетинають подвійну осьову. Напружена ситуація вкупі з мокрим асфальтом додає й аварій на дорозі.

У заторах стоять усі: маршрутки, автобуси, тролейбуси. Тож люди на зупинках також нервують. Рятують їх хіба що трамваї.

Заторів не помічають лише ті, хто їде велосипедом або на метро.

Нагадаємо, 29 серпня в столиці осінній дощ загострив транспортну катастрофу та створив 10-кілометрові затори. Тож водії ще тоді на власній шкірі відчули наближення осені та 9-бальні пробки.

Кореспондент ТСН Тетяна Лазарчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація