Збитки від пожежі на "Інтері" оцінили майже в півмільйона доларів

Збитки від пожежі на "Інтері" оцінили майже в півмільйона доларів

Фото: УНІАН

Наразі це не офіційна заява.

Приблизні збитки від пожежі на "Інтері" склали 430 тис. дол.

Про це в ході засідання комітету Верховної Ради з питань свободи слова повідомив директор "Національних інформаційних систем" Олександр Пилипець, передає "112 Україна".

"Взагалі збитків, за попередніми підсумками нашої комісії, телеканалу завдано десь на 430 тис. дол. Це не офіційна заява, я бачив краєм ока, в документі я ще не доходив", - зазначив він.

Нагадаємо, 4 вересня від пожежі постраждало приміщення "Інтера" на вулиці Щусєва. Саме звідти велося інформаційне мовлення. До пожежі декілька чоловік підпалили під офісом телеканалу шини і скандували "Інтер - агент Москви". Вже ввечері в ефірі ТСН.Тиждень Арсен Аваков заявив, що серед затриманих пікетувальників під стінами офісу телеканалу "Інтер" є колишні бійців 30 бригади ЗСУ. За його словами, приблизно о 16:00 мітингувальники прийшли до стін "Інтеру" з протестом проти проросійської позиції каналу. В результаті сутички з охороною телеканалу в приміщенні спалахнув відкритий вогонь.

Пізніше вилучені слідчими сервери, на яких повинні були записуватися події всередині приміщення телеканалу "Інтер" під час нападу 4 вересня, виявилися ретельно залиті водою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація