За проїзд у столичному метро з набором патронів військовому "світить" позбавлення волі

За проїзд у столичному метро з набором патронів військовому "світить" позбавлення волі

Нацгвардійця затримали у метро / Фото: vsluh.ru

У чоловіка виявили саморобний глушник та магазини для автомату.

У Києві на станції метро "Харківська" правоохоронці затримали військового-контрактника, у якого виявили набої, магазини для автомату та саморобний глушник.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження щодо військовослужбовця-контрактника однієї з військових частин Національної гвардії України", - написав Матіос.

"В ході перевірки особистих речей на наявність заборонених предметів у останнього виявлено набої калібру 5,45 у загальній кількості 300 шт., 3 магазина від автомату АК-74 та саморобний глушник", - уточнив військовий прокурор у Facebook.

Він повідомив, що військовослужбовцю оголосили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Однак, відповідно до Кримінального кодексу України, за викрадення, привласнення військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин передбачається відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років.

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за ознаками...

Posted by Анатолій Матіос on 27 октября 2015 г.

Нагадаємо, що у київському метро пасажирів здивували 9 пар близнюків, які одночасно їхали у вагоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація