Перед смертельною аварією СБУшника-водія Infiniti бачили у нічному клубі

Перед смертельною аварією СБУшника-водія Infiniti бачили у нічному клубі

За кілька годин до скандальної аварії СБУшник розважався у нічному клубі

Батько загиблого хлопця запевняє, що працівники СБУ їхали на завдання, а дівчата в машині були понятими.

У ніч напередодні суботньої аварії в Києві за участі автомобіля "Інфініті" водія-СБУшника та його друзів бачили в нічному клубі. Так, принаймні, кажуть знайомі компанії, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Нагадаємо, "Інфініті" зі співробітником СБУ за кермом розбилася зранку у суботу, 22 червня. Двоє пасажирів – хлопець та дівчина – загинули. Водій та пасажирка машини залишилися живими, обоє знаходяться у лікарні у тяжкому стані.

Дівчина досі не контактна, але слідство вважає її ключовим свідком – саме вона зможе розказати, куди і навіщо на шаленій швидкості та на червоне світло мчали працівники СБУ.

За словами батька загиблого хлопця, СБУшники їхали на завдання, а дівчата в машині були понятими.

Згідно з висновками експертизи, яку проводили в лікарні, алкоголю в крові водія не знайшли. Однак прокурори наполягли на другому аналізі, який було зроблено за дві доби після ДТП, тож на часі чекають результатів.

"Дочекаємось висновків експертів, але незалежно від того, чи буде доказано, що водій був у нетверезому стані, чи він був тверезий, він все одно понесе відповідне покарання", - запевнив прокурор Юрій Війтєв.

Водія "Інфініті" бачили у нічному клубі перед скандальною аварією

Водія "Інфініті" бачили у нічному клубі перед скандальною аварією

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація