З'явилося відео з місця стрілянини по поліцейських у Києві

З'явилося відео з місця стрілянини по поліцейських у Києві

Дата публікації
Перегляди
13к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
З'явилося відео з місця стрілянини по поліцейських у Києві

Один з підозрюваних потрапив у відео, яке зняв очевидець.

Двоє правоохоронців та зловмисник отримали поранення.

Один з глядачів ТСН зафільмував місце, де сталася гучна стрілянина по поліцейських. На кадрах видно одного з підозрюваних, а також зброю, з якої він стріляв, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

Стріляти у поліцію почали поблизу лісопаркової зони на трасі Київ – Вишгород. Все почалося з того, що бійці полку поліції особливого призначення проїжджали по дорозі і побачили двох підозрілих чоловіків.

Коли вони вийшли перевірити у них документи, один із чоловіків несподівано дістав пістолета і почав стріляти в поліцейських. У результаті поранив двох правоохоронців. Тим не менш, навіть пораненим поліцейським вдалося затримати супутника нападника та викликати допомогу.

Коли прибуло підкріплення, воно прочесало територію, вийшло на слід і знайшло чоловіка зі зброєю. Той відмовився здаватися та знов почав стріляти. Тоді поліцейські також були змушені відкрити вогонь, поранили чоловіка в ногу.

Але навіть після цього той не хотів здаватися, погрожував покінчити життя самогубством. Поліція вступила з ним в переговори і у підсумку затримала. Ким є нападники, наразі невідомо.

Нагадаємо, поблизу Києва патрульний вистрілив у живіт хулігану, який накинувся на його напарницю з ножем, погрожуючи вбити. Поліцейські виїхали на виклик із садово-дачного кооператива на території Гнідинської сільської ради. Мешканці поскаржилися на сусіда-дебошира.

За вказаною адресою поліцейські побачили 32-річного місцевого мешканця, який раніше вже мав проблеми з законом. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік неадекватно себе поводив. Він голосно лаявся та жбурляв усюди речі, які попадали йому на очі. Побачивши правоохоронців, дебошир спочатку намагався нацькувати на них свого собаку. А потім схопив ножа та накинувся з ним на жінку-поліцейського, яка на той час стояла до нього спиною.

У передмісті столиці стріляли у поліцію

У передмісті столиці стріляли у поліцію

Повʼязані теми:

Наступна публікація