Ймовірний вбивця журналіста Веремія знімався в серіалі і воював у Чечні - ЗМІ

Ймовірний вбивця журналіста Веремія знімався в серіалі і воював у Чечні - ЗМІ

У вбивстві підозрюють Джалала Джамаловича Алієва / Фото: Вести

Його колеги кажуть, що він людина з кримінальним минулим.

ГПУ назвала ім'я людини, яка, можливо, вбила журналіста В'ячеслава Веремія. У злочині підозрюють 45-річного Джалала Алієва на прізвисько Діма Дагестанець

"Знайшли докази, що якийсь нардеп забезпечував фінансування злочинних угруповань і керував їхніми діями. Під його "крилом" знаходився такий собі Саркісян - помічник депутата, який забезпечував фінансування і діяльність тітушек. Під керівництвом Саркісяна знаходився той самий Алієв, якого слідчі вважають безпосереднім виконавцем вбивства", - розповіли в ГПУ, пишуть Вести.

З 9 квітня Алієв перебуває в розшуку за статтею "Умисне вбивство".

Як пише видання, на одному з київських ринків, де працював зловмисник, розповіли, що його називали Джамалович.

"Він працював з перших днів на ринку начальником охорони. Серйозний дуже, ніколи не жартував. Всі знали, що він не місцевий, а з Росії", - розповів один із співробітником ринку.

Працівники ринку згадують про Алієва неохоче. Кажуть, що тут у нього був свій кабінет. Остання машина, на якій він їздив, - чорний BMW Х5.

"Колеги говорили, що він у якомусь нашому серіалі про бандитів знімався в епізодичних ролях. Працівників для охорону спочатку він привіз з Донецької області, а потім зрозумів, що оплачувати їм житло накладно, і набрав місцевих. Ми по своїх каналах з'ясували, що цей Алієв - людина з дуже кримінальним минулим, брав участь у війні в Чечні. Причому незрозуміло, на чиєму боці. Мав дві судимості. Одну не пам'ятаю, а друга запам'яталася через те, що у нас в кодексі такої немає: "примушування до здачі крові без згоди донора", - згадують на ринку.

Офіційно керівництво ринку відмовилося говорити про колишнього співробітника.

Нагадаємо, 19 лютого на перехресті Володимирської та Великої Житомирської невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на В'ячеслава Веремія та ІТ-фахівця Олексія Лимаренка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація