Євробачення-2017: як 12 офіційних готелів готуються зустрічати іноземні делегації

Євробачення-2017: як 12 офіційних готелів готуються зустрічати іноземні делегації

Загалом до Києва приїдуть делегації з 42 країн.

12 найкращих готелів столиці готуються прийняти півтори тисячі представників офіційних делегацій на Євробачення, йдеться у сюжеті ТСН.12:00.

Гостям готують екзотичні спа, каштани на стінах та індивідуальні аудосистеми. Але головне - безпека. Готелі обіцяють не підвищуватимуть ціни під конкурс.

Адміністратор п'ятизіркового готелю показує найпопулярніший номер. Він невеликий - 30 метрів. Особлива увага приділяється відпочинку і спокою гостей – навіть запатентували власний матрац.

"Вам не потрібно навіть вставати з ліжка. Ви можете замовити і room service, ви можете замовити і час прибирання", - кажуть у готелі.

За 390 євро за ніч можна не лише в номері побути, а й розслабитися і прокачати м'язи.

Відвідування спа-центру, тренажерка, російська лазня, сауна, і хамам, і великий басейн - такі послуги надає адміністрація.

Нагадування гостям, що вони у столиці України - на стінах у коридорі розвішані фото старого Києва та на килимі в номері намальовані листя каштанів.

Екзотичні СПА та 5-зіркові готелі: як Київ прийматиме учасників Євробачення

Екзотичні СПА та 5-зіркові готелі: як Київ прийматиме учасників Євробачення

У готелю на чотири зірки найпопулярніший номер значно дешевший - 230 євро. Проте значно просторіший, має таку саму систему управління комфортом, чай-каву і навіть більше - індивідуальну аудіосистему.

"Ви можете з будь-якого вашого гаджета - телефона, ноутбука, mp3-плеєра - підключити нашу систему. Також ви можете перевести на санвузол трансляцію. Таж сама функція є з телевізора", - розписують сервіси працівники.

А от спа-центр у цьому ще радянської доби готелі взагалі креативний. Замовивши послугу басейну, єврогості опиняться у рукотворному гроті.

Загалом 42 іноземні делегації проживатимуть у 12 офіційних готелях Києва. Усіх їх розміщує одна фірма. Там кажуть, що головне питання, яке непокоїть гостей - безпека.

Німці - єдині серед учасників заздалегідь вивчали місця проживання. У самих готелях переконують, що готові продемонструвати увесь спектр гостинності і не припустять дискримінації.

Усі офіційні готелі та арену конкурсу розділяє річка. Тож між цими готелями, Євроселищем, Євроклубом та МВЦ регулярно сновигатимуть шатл-автобуси.

Окрім метро та автомобільного транспорту поєднати правий берег Києва та головну арену Євробачення планують і за допомогою Дніпра. Вже у квітні столична влада сподівається запустити річковий трамвай: від Поштової площі і до Лівого берега. Очікується, що він ходитиме і після конкурсу.

Кореспондент ТСН Дмитро Фурдак

Повʼязані теми:

Наступна публікація