Ялинку на Майдані прикрасять прапорами країн ЄС

Ялинку на Майдані прикрасять прапорами країн ЄС

Ялинку прикрасять прапорами ЄС / Фото: onliner.by

А день евромайдановцы почнуть з ходи до офісу представництва ЄС в Україні.

Громадські активісти Євромайдану здійснять ходу до представництва Євросоюзу у Києві із закликом рішуче підтримувати європейський вибір України.

Як повідомив представник громадського сектору Євромайдану Олег Мацех, з Майдану Незалежності до представництва Євросоюзу вирушить колона активістів.

Учасники акції збираються закликати представників ЄС докласти максимум зусиль для того, щоб "Україна залишилася в Європі".

"В даний час межа проходить не між Україною і Росією, а між Україною і Європейським союзом. Ми закликаємо європейський уряд якомога швидше прибрати ці межі, наприклад, прискоривши запровадження безвізового режиму з Україною", - зазначив Мацех.

Крім того, він повідомив, що сьогодні за допомогою альпіністів каркас новорічної ялинки, який знаходиться на Майдані, прикрасять прапорами всіх країн Євросоюзу і прапором ЄС. Також на верхівці ялинки встановлять великий герб України - тризуб. Його зробили 1,5х1,5 м.

Нагадаємо, в інтерв'ю ТСН.Тижню співачка Руслана розповіла, що зараз найголовніше бажання евромайдановцев - прибрати з ялинки зображення Юлії Тимошенко. Однак, за її словами, це рішення повинні прийняти політики, адже саме вони розмістили банер на ялинці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація